image

Kedvesem kerámiával kezdett foglalkozni kb. egy éve. Megérett az idő, hogy saját logója és weboldala legyen. A logót együtt kezdtük hajlítgatni, faragni. Mindenképp olyan logót szerettünk volna, ami ezt a mesterséget tükrözi. Az eredmény fent látható.
Az egyre bővülő weboldal itt tekinthető meg: www.creans.net

 

Boros cimke BURDAVIN

Boros címke tervezés nagyon hálás feladat. Mindenképp ismerni kell hozzá a borászt, ismerni kell értékrendjét, stílusát és nem utolsó sorban a borát. Ezek összessége formálja meg a palackra kerülő címke arculatát. 3D program segítségével is ábrázoltam a megrendelőnek, hogy fest a címke a palackon. Így egy már majdnem valós képet kap. A boros címke ábrázolja a borász birtokát is. Ez először tollrajzzal lett elkészítve (a galériában ez is megtekinthető).

 

Karacsonyi design plakat

A péksütemény friss, forró illatát a piros háttér árnyalatai még jobban segítik elképzelni. A jeges hangulat így lesz mégis otthonosan finom.

 

image

Rengeteg tényező befolyásolja a designt. Köztük az időjárás is. Ezen a szórólapon már nagyon érezhető a közelgő hideg tél. Mindezt természetesen úgy illik ábrázolni, hogy az vonzó legyen együtt a feltüntetett akcióval.

 

image

A cél az volt, hogy a plakát üde megjelenést sugározzon. A 3D szöveg az üzenetet emeli ki a tengerparti környezetből. A0 méretben jelent meg több felületen.

 

1. oldal / 3